Güneşi Beklerken 41.Bölüm Fragmanı

Yeni bölümü sabırsızlıkla bekleyenler olduğunu biliyoruz ve bu nedenle Güneşi Beklerken 41.Bölüm Fragmanı ne kadar önemli biliyoruz. Zeynep ve Kerem’in aşkı, dizi karakterlerinin büyük sırları dizinin izlenme oranlarını yükselten faktörler arasında diyebiliriz.

Güneşi Beklerken 41.Bölüm Fragmanı pekçok diğer dizi fragmanı gibi hazır olur olmaz aşağıda yayınlanacaktır. Bu sayfayı ziyaret ettiğinizde yenilemeyi unutmayın. Ekibimiz fragmanı en hızlı şekilde eklemek için düzenli olarak hem televizyonu hem de interneti tarıyorlar. Güneşi Beklerken yeni bölüm fragmanı çıkana kadar biz de isterseniz önceki bölümlerin değerlendirmesini yapalım ve ileride yaşanabilecek gelişmeler üzerine konuşalım. Sizler de aşağıdaki yorum formunu doldurarak bize katılabilirsiniz.

Yeni bölümlerde Zeynep’in hayatına dedesinin girdiğini biliyoruz. Attığı tokat genç kızı şaşkına çevirirken annesi de hayatında ilk defa babasına karşı büyük bir tepki gösterdi ve evden ayrılmasına neden oldu. Ancak Zeynep’in ne kadar vicdanlı ve merhametli bir kız olduğunu düşününce onu bulacağından emindik. Nitekim Kerem’le birlikte dedesini buldular. Son bölümde özellikle Demet’in babasıyla yüzleşmesi, sarfettiği sözler ve yıllardır içinde biriktirdiklerini söylemesi dikkat çekiciydi.

İlerleyen bölümlerde dedenin inadının kırılacağını ve torunu ile iyi anlaşacağını tahmin ediyoruz. Hatta Kerem’in torununu ne kadar sevdiğini görünce muhtemelen onu da sevecektir.

Güneşi Beklerken dizisinin son bölümleri ZeyKer fanları için güzel geçiyor diyebiliriz. Özellikle son bölümde Kerem’in Zeynep’i korumaya çalışması, aklı kalmasın diye zaman zaman en yakın arkadaşına emanet etmesi dikkatlerden kaçmıyor. Genç aşıklar kimseden çekinmeden yan yana oturuyor, aşklarını yaşıyor ve birbirlerine destek çıkıyorlar.

Son bölümde gençlerin bir araya gelmesi ve sessiz sinema oynamaları keyifli anların yaşanmasına neden oldu. Gençler hatalarını, yanlışlarını bir kenara bırakmış güzel vakit geçirmek ve birbirlerine destek olmak için bir aradaydılar.

Zeynep ve Melis’in araları hala bozuk ve iki kardeşin yaşayacakları da Güneşi Beklerken fanları tarafından merak ediliyor. Melis’in içinde bulunduğu durumda sizce anne ve babasının katkısı yok mu? Acaba Melis’e yine kardeşi Zeynep mi çare olacak, bunu ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Dizide Ahmet’in sırları da büyük merak konusu. Dizi ilerledikçe suçlu olduğunu, Barış’ın belki de en büyük düşmanı çıkacağına dair şüpheler var. Bu durumun Kerem’i derinden sarsacağı muhakkak. Bu sırların önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkması muhtemel diyebiliriz.

Güneşi Beklerken dizisi gençlerin sıcacık ve masum aşklarını, arkadaşların birbirlerine destek çıkmalarını, hayatları mahveden sırlarıyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek.

Güneşi Beklerken 41.Bölüm Fragmanı

2 Yorum Var

Yorum yapmak için üye girişi yapmanız gerekiyorGiriş Yap

Bir cevap yaz

YUKARI

© 2015 fragmansal.com - Fragman sitesimizde son eklenen dizi fragmanları izleyebilirsiniz. fragman izle | fragmanlar | dizi fragman