Güneşi Beklerken 43.Bölüm Fragmanı

Kanal D’nin fenomen dizilerinden olmayı başaran Güneşi Beklerken‘de heyecan devam ediyor. Makalemizde Güneşi Beklerken 43.Bölüm Fragmanı ve son bölümün değerlendirmesini bulabilirsiniz.

Yaz dizisi olarak başlayan ancak hem kadrosu hem de hikayesi ile büyük kitleleri etkisi altına alan Güneşi Beklerken dizisinde aşk ve aksiyon devam ediyor. Bu hafta dizinin izlenme oranlarında düşüş gözlemliyoruz. İzleyicilere göre bunun ana sebebi ZeyKer sahnelerinin azalması ve vasat bir hal almaya başlamadı. Özellikle son bölümde zor günler geçiren Kerem’e herkes destek verirken Zeynep’in tereddüt etmesi izleyicilerin sabrını zorladı diyebiliriz.

Güneşi Beklerken 43.Bölüm Fragmanı merak edenler için en hızlı şekilde makalenin sonuna eklenmiştir. Peki 43. bölümde bizleri neler bekliyor? İzleyiciye oldukça vicdanlı ve aşkına sadık biri olarak tanıtılan Zeynep Kerem’in yanında yer almayacak mı? Güneşi Beklerken 43.bölüm fragmanı sizlerle.

20 Yorum Var

Yorum yapmak için üye girişi yapmanız gerekiyorGiriş Yap

Bir cevap yaz

YUKARI

© 2015 fragmansal.com - Fragman sitesimizde son eklenen dizi fragmanları izleyebilirsiniz. fragman izle | fragmanlar | dizi fragman